Kamyon

Farklı Tabak Sunumları Food Art Plate Art İlginç Tabak Sunumları Okul Öncesi Kahvaltı Tabağı Farklı Tabak Sunumları Tabak sunumlar...

Farklı Tabak Sunumları
Food Art
Plate Art
İlginç Tabak Sunumları
Okul Öncesi Kahvaltı Tabağı
Farklı Tabak Sunumları

Tabak sunumlarına her zaman özen gostermisimdir. Yaptigim sunumlari önce fotoğrafta nasıl görüneceğini düsünürüm. Çünkü fotoğraf çekimi ve tabak sunumunun gözüme nasıl göründüğü onemlidir benim icin. Bazen alel acele hazırlarım ama fotoğraf çekimine uygun bir hale getiririm. Görseli güzel ve özenli olan her yemek bana göre güzeldir çünkü özenle hazırlanmıştır. Tabak sunumunun güzelliği  fotoğraf makinesinin kalitesine değil özenle hazırlanmasına bağlıdır.
Günlük yemek fotoğrafları dışında çocuklarla da hazırladığım tabaklarımız var. Bugün de ilginç eğlenceli bir tabak sunumu hazırladık. Oğlumun her erkek çocuk gibi kamyon, araba merakı var. Özellikle kamyonu tabağa çizmemi istedi. Tabi bunları sadece görsel amaçlı degil yemek için hazırlıyoruz beraber. Bu ilginç tabak sunumunu hazırlarken krep, kuru üzüm, peynir, zeytin ezmesi, havuç kullandık. Sonra da afiyetle yedik yine.

Boş Salıncak 
Bir Ev ve Bahçesinde Bir Hayal

Farklı Tabak Sunumları
Food Art
Plate Art
İlginç Tabak Sunumları
hobbyolog-sunumlarım

DAHA FAZLASI

TABAK SUNUMLARIM 2308104142760950773

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

popüleriz biz

FACEBOOK

twitter

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

item